Scoala de alpinism montan Neamt

 

    Sala de catarat in Iasi

 •   Sala de catarat iasi

   

  Descriere

   

  Sala  de cățărat este rezultatul inițiativei și muncii unui grup de tineri ieșeni care dezvoltă un proiect sportiv si ecologic pentru a propune o alternativă la petrecerea timpului liber,  fiindcă noi toți avem dreptul să redescoperim importanța timpului liber în dezvoltarea fizică și psihică.

   

  Sala de cățărat și-a deschis porțile în Iași pe 3 octombrie 2009 și este una din cele mai noi și mai performante din România. Prin dotările de care dispune sala este inclusă în circuitul competițional național și internațional. Dotată cu o suprafață de 300mp cățărabili- panouri de escaladă, bouldering(cea mai complexă structură din țară) și de copii, cu aparate simple de modelare corporală și plăci de antrenament specific, sala asigură cățărătorilor de toate categoriile și vârstele cadrul în care să practice cățărarea sportivă, dar și să socializeze sau să participe la alte activități propuse: dezbateri și ateliere, proiecții de filme, nocturne de cățărat, escalada de cartier, tabere și stagii de pregătire, excursii tematice, etc.

   

  Odată ajunși în sală, veți fi întâmpinați de echipa noastră la Refugiu(conceptul nostru original de receptie), unde veți primi informații utile pentru buna desfășurare a acestui tip de activitate. Sala oferă posibilitatea de a urma cursuri de inițiere și perfecționare, posibilitatea de a închiria echipamentul de escaladă, precum și o zonă de relaxare cu minibar, reviste și un micuț magazin cu produse specifice.

   

     Magazine online

     Magazin in Iasi

    

Adresa: Soseaua Arcu nr 17, bloc F17, Iasi
zona Bila - Gara
Email:iasi@craimont.ro

Acces rapid dinspre Piata Eminescu, prin Ripa Galbena: 5-10
Acces rapid dinspre Gara: 5-10
Telefon: 0753.317.385, 0332.730.566 (in timpul programului de lucru)
Email: iasi@craimont.ro
Orar: L-V 10:00 - 20:00 (18:00, incepind cu 15.01.2013)
S    10:00 - 14:00